Περικοπές 11,5 δις Ευρώ

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

Υπότιτλος : «Χέσε ψηλά κι’ αγνάντευε»

Δεν πέρασαν παραπάνω από 2-3 μήνες από τις εκλογές για να γκρεμιστούν τα όνειρα όσων περίμεναν «καλύτερες μέρες» λόγω τσαμπουκάτης επαναδιαπραγμάτευσης με τριπλά αρχ…, κι άστε τη Μέρκελ να ζορίζεται με το 1 μόνο ζευγάρι από τα δικά της (του Σόιμπλε εννοώ, αυτή δεν …έχει- αληθινά τουλάχιστον, διότι όσον αφορά τις πράξεις της έχει και μάλιστα 80.000.000 και με βαρίδια κιόλας και τους σέρνει όλους κατά ‘κεί που θέλει).

Κούφια λόγια από Δεξιά και Αριστερά- αν Δεξιά είναι το Αντωνακιστάν, Μέση το \Βαγγελιώ δεν είσ’ εντάξει/μάγαζο και Αριστερά το ΣοσιαλοΦωτη-μαςαλλάξατεταφώτα (ετοιμάστε 3 σπέσιαλ μούτζες για την άκρως «δημοκρατική» [-τύφλα νάχει ο Γκέμπελς] συγκυβέρνηση, να συχωρεθούν και τα ποθαμένα του Κωσταντάρα-ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥ).

Τσαντισμένος ο 1ος γιατί μας τα έλεγε 2 χρόνια και δεν τον πιστεύαμε- και όταν κάποιοι μα…ες τον πίστεψαν και τον έκαναν αφεντικό στη θέση του αφεντικού δεν βρίσκει πιά τι να πει- παρά μονάχα κάνει σκληρές δηλώσεις «θα κάνουμε…», «θα δείξουμε…», «θα απαιτήσουμε…», «θα διορθώσουμε…» κ.λ.π. μέρα παρά μέρα σε στυλ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ1-ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ2-ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ3 … ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ 8349384286 (μη μας παραπονεθεί και το Ζάππειο ότι το ξεχνάμε και μη μας γκρινιάξει ο Άρχοντας με τη Διαπίστωση1, Διαπίστωση2, …, Διαπίστωση92387492873 ΚΑΙ 40 πίτες απ’ όλα με τριπλό κοντοσούβλι και έξτρα γαρδούμπα), όσο για πράξεις «ΣΑΡΑΝΤΑΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ». Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν 20 χρόνια ήταν ο «προδότης της παράταξης και της χώρας». Από μνήμη σκίζουν οι Έλληνες (και η παράταξή του).

Ο 2ος πάλι συμφωνεί σε όλα και επαυξάνει χωρίς να του το ζητήσουν και ας μην πιστεύει τίποτα από αυτά, γι’ αυτό και έχει ύφος λες και τον στενεύει η γραβάτα, η ζώνη, το πουκάμισο, το σακάκι, το παντελόνι, οι κάλτσες, το κοντοβράκι και τα παπούτσια. Επιπλέον δείχνει να είναι συγκαμμένος, μοιάζει να κρατάει κάρβουνα εδώ και 6000 μέρες, φαίνεται σαν να καθόταν στον ήλιο 70.000 μήνες και σαν να απέτυχε να «ολοκληρώσει» μετά από 11.000.000 συνευρέσεις με καθένα Έλληνα ξεχωριστά και κατ’ εξακολούθιση.

Όσο για τον 3ο προσπαθεί πολύ πιό υπερβολικά απ’ όσο δείχνει να φανεί υπερδημοκρατικός, χωρίς να γίνεται λαϊκιστής, και προτείνει πράγματα που σίγουρα θα απορρίψουν οι 2 άλλοι συγκυβερνήτες (π.χ. το χαράτσι στην εφορία και όχι στη ΔΕΗ, ώστε να μην εισπραχθεί ποτέ ή φορολόγιση της εκκλησίας κ.λ.π.) ενώ πανηγυρίζει για «κατακτήσεις» και «……..νίκες» μετά από σκληρές μάχες σε χάρες που του παραχωρούν ευχαρίστως (π.χ. απολύσεις 50.000 στο Δημόσιο για να διαφυλαχθούν τα «ειδικά μισθολόγια»). Δηλαδή κάτι σαν αυτό που λέει ο ελέφαντας στο μυρμήγκι μετά την «πράξη» και αφού του «πέταξε τα μάτια έξω» κανονικά :
«- Συγνώμη, επειδή ξεχνάω εύκολα, σε ρώτησα στην αρχή μήπως τυχόν δεν ήθελες, ή όχι;»

Και μια και ο λόγος για Δημοκρατία και Ισότητα και Δικαιοσύνη, είδατε τον λυσσαλέο, αγχώδη και καραεπαναστατικό «Υπέρ Πάντων» αγώνα, που διαφημίζεται καθημερινά στα ΜΜΕ από τις αρχές Ιουνίου, σαν η πιό κόκκινη από τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ γραμμές, της ομόφωνα και ομόψυχα συσσωματωμένης συγκυβέρνησης, περί διαφύλαξης του περιορισμού (μιλάμε μέχρι 5%) των ειδικών μισθολογίων;;;;;;;; … ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πιστεύει κανείς από εσάς, τα κορόιδα τους μα…κες (συγνώμη, μισθωτούς και συνταξιούχους) – ιδιωτικού ή δημοσίου- των 500-1200 Ευρώ, ότι κάτι βρωμάει εδώ πέρα;;;;;;;;;;; Φήμες.

Η συνέχεια αύριο, πιό αποκαλυπτική.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s