ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ 2

ΖΗΤΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ

Υπότιτλος : «Κορόιδο μισθωτέ»

Νόμιζες, χαζέ, ότι θα πιάσουν τους φοροφυγάδες; Κορόιδο. Οι μισοί Έλληνες δεν πληρώνουν φόρο (τους μισούς από αυτούς δεν τους ξέρει καν η εφορία, ενώ οι υπόλοιποι μισοί «δικαιωματικά»- βλέπε ισονομία και ισοπολιτεία- δηλώνουν μόνο όσα πρέπει για να μην πληρώσουν ή και για να εισπράξουν επιστροφή ή δεν αποδίδουν εισφορές).

Γιατροί, δικηγόροι, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, χτίστες, μπογιατζήδες, ιδαιτεράκηδες, τραγουδιστές, μεσάζοντες, εισαγωγείς  ……… κ.λ.π. εισπράττουν και δεν δηλώνουν, εισπράττουν χίλια δηλώνουν ένα. Ποιος από αυτούς σας έδωσε ποτέ απόδειξη; Ποιος από αυτούς φυλακίστηκε για την επαναλαμβανόμενη κλοπή που διαπράττει; Ποιανού από αυτούς κατασχέθηκε η περιουσία (βίλες, κότερα, ακίνητα και αυτοκίνητα) που χτίστηκε με τα κλεμένα; ΚΑΝΕΙΣ.

Και ποιο κόμμα, ποιος βουλευτής, ποιος πολιτευτής, ενδιαφέρθηκε 200 χρόνια τώρα να φτιάξει ένα νομικό πλαίσιο που να μειώνει δραστικά ή και να εξαλείφει τη φοροδιαφυγή; ΚΑΝΕΙΣ. Μόνο λόγια και εξαγγελίες. ¨Θα πατάξουμε…», «θα μειώσουμε…», «θα κάνουμε … θα δείξουμε» και από πράξεις ΜΗΔΕΝ.

Γιατί, χαζέ;;;
Είναι ανίκανοι; Εσύ τους ψήφισες. Είναι άσχετοι; Εσύ τους δόξασες. Είναι λαμόγια; Εσύ τους προσκύνησες. Είναι κλέφτες; Εσύ τους έδωσες δύναμη. Είναι ψεύτες; Εσύ είσαι θεόστραβος, θεόκουφος, θεόχαζος. Εσύ αποφασίζεις, εσύ «διατάζεις», εσύ έχεις το συμφέρον. Είτε για το καλό σου, είτε για το κακό σου. Εσύ είσαι ο ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ, ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ο ΑΦΕΛΗΣ, ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

Απλά Μαθηματικά Δημοτικού.
– Πόση η φοροδιαφυγή;
– Πάνω από 20 ΔΙΣ Ευρώ το χρόνο Χ 2 χρόνια = 40 ΔΙΣ Ευρώ. Απόδοση είσπραξης (50% : δεν είμαστε και τέλειοι)= τα μισά, δηλαδή 20 ΔΙΣ Ευρώ.
– Πόσα χρειαζόμαστε τη διετία;
– 11,5 ΔΙΣ Ευρώ
– Πόσα περισσεύουν;-
– 20-11,5=8,5 ΔΙΣ Ευρώ. Φτάνουν και για αυξήσεις.
Δεν υπάρχει λοιπόν δεν μπορώ. ΥΠΑΡΧΕΙ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ».
Αυτά και χωρίς δίπλωμα ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.
Μόνο ΛΟΓΙΚΗ χρειάζεται.
Απλά, αυτοί και οι 3 και οι υπόλοιποι 1013,
έχουν ανάγκη τις ανισότητες, τις αδικίες.
Τρέφονται από αυτές. Παρασιτούν σ’ αυτές.
ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

4 responses to “ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ 2

 1. Εβγαλε έξω 52 εκατ. ευρώ, μέσα δήλωσε 25.000
  Στον κατάλογο της Τραπέζης της Ελλάδος με εμβάσματα πάνω από 100.000 ευρώ προς τράπεζες του εξωτερικού, το 2010, 403 άτομα δήλωσαν μηδενικό εισόδημα και 181 εισόδημα από 500 έως 5.000 ευρώ

  Ρεπορτάζ Μαρία Νταλιάνη
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012
  http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4741796

  • Ευχαριστώ πολύ για την επισήμανσή σου.
   Τολμά, όμως κάποιο από αυτά τα 300 «καθάρματα» να βγει και να δηλώσει: αυτός είναι ο κλέφτης, τον πιάσαμε και τα πήραμε όλα πίσω;
   Όχι φυσικά, γιατί τίποτε από αυτά δεν θα συμβεί στον παρόντα πλανήτη και γιατί «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει»

   • Δυστυχώς κάπως έτσι φαίνονται πως είναι τα πράγματα. Τους παρακαλάνε να φέρουν πίσω τις καταθέσεις (με αμνήστευση;) αντί να δουν πως αποκτήθηκαν αυτές και να επιβάλουν τις ανάλογες κυρώσεις. Κάτι ακούστηκε ότι ασχολείται εισαγγελέας ,η επιτροπή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος,αλλά μάλλον το πράγμα πάει στις καλένδες… Κρίμα!

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s